Ce este bicarbonatul de sodiu?

Tratament cu bicarbonat de sodiu: bicarbonatul de sodiu este un ingredient accesibil și versatil în multe gospodării, fiind utilizat pentru o gamă largă de scopuri, de la curățarea casei până la gătit. În plus, bicarbonatul de sodiu are proprietăți medicinale și poate fi folosit ca un tratament natural pentru o serie de afecțiuni. În acest articol, vom explora la ce este bun bicarbonatul de sodiu, proprietățile sale și cum poate fi utilizat ca tratament.

La ce se foloseste bicarbonatul de sodiu?

Una dintre cele mai cunoscute utilizări ale bicarbonatului de sodiu este curățarea. Datorită proprietăților sale de absorbție, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a absorbi mirosurile din frigider, îndepărta petele de pe suprafețele de bucătărie și curăța cuptorul. De asemenea, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a face o pastă de curățare pentru baie, care poate îndepărta murdăria și calcarul de pe suprafețe.

Tratament cu bicarbonat de sodiu alimentar

Bicarbonat de Sodiu Alimentar 250g SOLARIS
Bicarbonat de Sodiu Alimentar 250g SOLARIS
Bicarbonat De Sodiu Fara Aluminiu 500g NIAVIS
Bicarbonat De Sodiu Fara Aluminiu Pulbere Naturala 500g NIAVIS
Bicarbonat de Sodiu 500g SPRINGMARKT
Bicarbonat de Sodiu Alimentar 500g SPRINGMARKT

Tratament cu bicarbonat de sodiu

În plus, bicarbonatul de sodiu are proprietăți antifungice și antibacteriene, făcându-l util pentru combaterea infecțiilor pielii. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a trata diferite probleme ale pielii, inclusiv eczeme, mâncărime, erupții cutanate și infecții fungice. Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru aceste probleme de piele, adăugați o cană de bicarbonat de sodiu în apa caldă de baie și stați în apă timp de 15-20 de minute. Pe lângă proprietățile sale de curățare și antifungice, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ca un tratament natural pentru afecțiuni digestive. Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la neutralizarea excesului de acid în stomac, care poate provoca arsuri la stomac și reflux gastroesofagian. Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru aceste afecțiuni digestive, amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar de apă și beți soluția.

Masca de Par pentru Regenerare cu Bicarbonat 150ml de la CETA SIBIU
Masca de Par pentru Regenerare si Protectie cu Bicarbonat 150ml CETA SIBIU
Crema Exfolianta 96% Naturala cu Bicarbonat 50ml de la CETA SIBIU
Crema Exfolianta 96% Naturala cu Bicarbonat 50ml
Sampon pentru Extra Volum cu Bicarbonat 200ml de la CETA SIBIU
Sampon pentru Extra Volum cu Bicarbonat 200ml CETA SIBIU

Proprietatile bicarbonatului de sodiu

În plus, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a trata probleme respiratorii, cum ar fi tusea și congestia. Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la fluidizarea mucusului și poate reduce inflamația în tractul respirator. Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru aceste probleme respiratorii, adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar de apă și beți soluția. Bicarbonatul de sodiu poate fi, de asemenea, folosit ca un tratament natural pentru durerea de dinți și gingiilor inflamate. Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la neutralizarea acidității din gură și poate reduce inflamația.

Alte magazine online naturiste

vegis magazin naturist logo
Obio Magazin produse naturale si naturiste
Viata Verde Viu Logo
apiland logo